Työturvallisuusammattilaiset ja projektipalvelut

Meiltä löydät asiantuntevia työturvallisuuspäälliköitä, -valvojia ja turvallisuuskoordinaattoreita. Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii projektin turvallisen läpiviennin toteutumisen.

Varmistamme, että kaikki projektit toteutetaan vaatimusten mukaisesti. Pitkä tai lyhytkestoinen hanke, olemme valmiina ja voitte luottaa tiimimme ammattitaitoon ja pitkään kokemukseen vaativistakin hankkeista!

Työturvallisuuden sammattilaistemme avulla luot tehokkaan tavan johtaa sekä kehittää työturvallisuutta projektejasi koko organisaation hyväksi.

Tiimimme tehtävänä on auttaa ja toteuttaa työturvallisuuden toteutumista, jotka edistävät terveellistä ja turvallista työskentelyä.

Laadukkaan työn periaatteiden mukaisesti arvioimme jatkuvasti työturvallisuutta ja suunnittelevat toimenpiteitä riskien vähentämiseksi.

Työturvallisuusammattilaiset kuten projektien työturvallisuuspäälliköt, -valvojat ja turvallisuuskoordinaattorit sekä työsuojelupäälliköt toimivat yhteistyössä koko organisaation kanssa ja osallistuvat sovitusti sisäisiin ja ulkoisiin auditointeihin sekä jatkuvan parantamisen työturvallisuuden kehittämiseen.

Projektipalvelut. Safety Builder.

Vahva osaamisemme mahdollistaa päätöksien teon nopeasti ja tehokkaasti, aina parasta laatua tavoitellen.

Scroll to Top